Onze Broden

Onze Broden

Witte & Bruine Payesita

Onze Payesita’s komen uit het Mediterrane Spanje.
Dit broodje heeft een heerlijke smaak en ambachtelijke uitstraling. De Payesita blijft door zijn krokante korst en stevige bite lang lekker.

Witte & Bruine Sandwich

De traditionele sandwich is een typisch en populair Belgisch product. Hij is zacht en bijzonder van smaak waardoor hij gewaardeerd wordt door jong en oud, al jarenlang.

Onze Broden
Onze Broden

Pain d’Antan – Liefdevol handgemaakt en ambachtelijk brood

Pain d’Antan is ambachtelijk bereidt en bevat uitsluitend natuurlijke grondstoffen, met name meel, water, gist en wat zout. Doordat ze handgemaakt zijn, ziet elk brood er anders uit, want ze verschillen allemaal van vorm en zelfs van gewicht. Ons assortiment omvat de heerlijke smaakcombinaties: Natuur, Olijven en Mout.

Fitness Ciabatta

Bewegen om fit te blijven en je goed te voelen. Dan kiest u voor de Fitness Ciabatta, heerlijk broodproduct die zorgt voor een belangrijke dosis essentiële voedingsstoffen uit een nauwkeurig gekozen mengeling van tarwe, rogge, gerst, soja en havermout. Het resultaat geeft een heerlijk broodje met de smaak van vitaliteit. Een absolute topper in het assortiment.

Onze Broden
Onze Broden

Bagnat Natuur

De Bagnat Natuur is een specialiteit uit het Franse Nice. Bij iedere bakkerij of lunchroom rond Nice, is dit broodje erg populair. Het bijzondere luchtige kruim, de knapperige korst en de grote ronde vorm zijn karakteristiek voor de Bagnat Natuur en maken hem overheerlijk.