LUNCH BEZORGEN IN DEN BOSCH EN OMSTREKEN

Over ons

Sinds 2014 produceert It’s Pure Lunch lunches voor Beurzen & Congressen tot 7500 gasten in heel Nederland. In ‘s-Hertogenbosch en omstreken bezorgen we met onze lunchservice bij bedrijven en particulieren.

Met It’s Cooking Totaal Catering als moederbedrijf beschikken we over ruime kennis, een groot netwerk, maar zeker ook een uitgebreide productiekeuken. Vanaf onze locatie op Industrieterrein High Tech Maaspoort te ‘s-Hertogenbosch verzorgen we lunches voor elk evenement. Of dat nu een lunch voor 4 personen tijdens een vergadering is, of een lunch voor 5000 gasten op het ASML-congres, wij bereiden en bezorgen de lunches naar uw wens.

In 2006 startte It’s Cooking Totaal Catering haar werkzaamheden. Al snel groeide het bedrijf uit tot cateraar van grote zakelijke events. En tijdens een inspirerende congres-dag kan een uitgebreide lunch niet ontbreken. Daarom is in 2014 It’s Pure Lunch opgestart. Een aparte tak die zich specialiseert in lunches. En met succes! Want in 2015 werden de eerste evenementen met meer dan 1000 gasten al voorzien van lunches. Beetje bij beetje groeide ook de lunchservice in ‘s-Hertogenbosch. Van kleine bestellingen via de webshop tot vaste leveringen bij bedrijven.

Sinds 2021 werken meer mensen thuis vanwege Covid-19 en zijn de bedrijfskantines vaak niet meer rendabel. Maar voor werknemers die wél op kantoor werken en geen bedrijfskantine meer hebben, hebben wij diverse oplossingen. Zo kunnen medewerkers inloggen in hun eigen werk-account. En dat brengt voordelen met zich mee; geen minimale bestelgrootte, gratis bezorging en hoge kortingen. Daarnaast kan de werkgever er voor kiezen om; de werknemer een bepaald budget toe te kennen, een vast percentage van de lunch te betalen, een kleine vergoeding te betalen, etc, etc.

Het team bestaat uit gedreven jonge honden in combinatie met oude helden. Oftewel de ideale mix. Met Willem & Raymond aan het roer, werken dagelijks zo’n 10 tot 12 medewerkers aan de beste beleggingen (van broodjes dan hè..).

Ben je op zoek naar een (bij)baan of toffe stage? Bellen of mailen mag altijd!